Chefs
Bezoekende Chefs 2023
Andreas Senn | SENNS.Restaurant** | Oostenrijk
Anton Gschwendtner | Atelier** | Duitsland
Cas Pikaar | Restaurant Pikaar* | Nederland
Christian Kuchler | Taverne zum Schäfli** | Zwitserland
Daniel Georgiev | Ratsstuben** | Duitsland
Dieter Koschina | Vila Joya** | Portugal
Felix Schneider | Restaurant Etz** | Duitsland
Francesco Sansalone | Cocina Hermanos Torres*** | Spanje
Gert de Mangeleer | Hertog Jan at Botanic** | België
Guido Braeken | Julemont** | Nederland
Hans Neuner | Ocean** | Portugal
Heinz Beck | La Pergola*** | Italië
Jan Hartwig | Restaurant JAN*** | Duitsland
Jesús Sánchez | Cenador de Amós*** | Spanje
Jet Loos | De Treeswijkhoeve** | Nederland
Jordan Bailey | Restaurant Aimsir** (voorheen) | Ierland
Juan Amador | Amador*** | Oostenrijk
Magnus B. Carlsen | Alchemist** | Denemarken
Marco Müller | Restaurant Rutz*** | Duitsland
Michael van der Kroft | Tres | Nederland
Paolo Casagrande | Restaurant Lasarte*** | Spanje
Peter Hagen | Ammolite** | Duitsland
Robin van de Bunt | De Leuf* | Nederland
Rui Silvestre | Vistas Rui Silvestre* | Portugal
Stefan Heilemann | Widder Restaurant** | Zwitserland
Thijs Vervloet | Colette – De Vijvers** | België
Thomas Bühner | La Vie*** (voorheen) | Duitsland
Tim Golsteijn | Bougainville* | Nederland
Tristan de Boer | The White Room* | Nederland
Viki Geunes | Restaurant Zilte*** | België
Bezoekende Chefs 2019
Julien Royer | Restaurant Odette* | Singapore
Jacob Holmström | Gastrologik** | Zweden
Hans Neuner | Restaurant Ocean** | Portugal
Claude Bosi | Restaurant Bibendum** | Engeland
Heinz Beck | Restaurant La Pergola*** | Italië
Dieter Koschina | Villa Joya** | Portugal
Onno Kokmeijer en Arjan Speelman | Ciel Blue** | Nederland
Fred Musterd | Restaurant Fred** | Nederland
Mike en Jim Cornelissen | Restaurant Rijnzicht* | Nederland
Thomas van Santvoort | Restaurant Flicka* | Nederland
Christian Kuchler | Taverne Schaefli** | Zwitserland
Jan Hartwig | Restaurant Atelier*** | Duitsland
Peter Knogl | Restaurant Cheval Blanc*** | Zwitserland
Edwin Vinke | Restaurant De Kromme Watergang** | Nederland
Dick Middelweert | Restaurant De Treeswijkhoeve** | Nederland
Erik van Loo | Restaurant Parkheuvel** | Nederland
Jarno Egge | Restaurant De Groene Lantaarn** | Nederland
Soenil Bahadoer | Restaurant De Lindehof** | Nederland
Moshik | Restaurant & Moshik** | Nederland
Robin van de Bunt | Restaurant De Leuf* | Nederland
Tim Golsteijn | Restaurant Bougainville* | Nederland
Rolf Fliegauf | Ecco Ascona** | Zwitserland
Tanja Grandits | Stucki Restaurant** | Zwitserland
Georgianna Hiliadaki | Funky Gourmet** | Griekenland
Silvio Nickol | Palais Coburg** | Oostenrijk
Jim Ophorst | Trisara* | Thailand
François Geurds | FG Restaurant** & FG Food Labs* | Nederland
Eckart Witzigmann | Aubergine*** (voorheen) | Duitsland
Uw Host Chefs
Tijdens de 2e editie van het International Gourmet Festival Chefs at the Parc, waren onze chefs Jacob Jan Boerma, Arturo Dalhuisen, Ewout Eleveld en Peter Paul van den Breemen de gastheren.