Chefs | Host chef
Arturo Dalhuisen
Vanaf januari 2022 is Arturo Dalhuisen verantwoordelijk voor de keuken van Restaurant Voltaire. Arturo kookt daarvoor bij o.a. Restaurant Daalder en behaald zijn eerste Michelin ster in The White Room van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Ook was hij 3 jaar souschef bij Jacob Jan Boerma in De Leest ***, won hij in 2010 het NK voor Jonge Koks tot 25 jaar en was hij één van de jonge chefs die werd gevolgd in de culinaire documentaire ‘De Nieuwe Garde’.
Toen hij de kans kreeg om te gaan werken in Restaurant Voltaire aarzelde hij geen moment. Het is duidelijk dat hij op deze plek in Nederland zijn droom wil gaan verwezenlijken. De plek is zó uniek en divers dat hij zich geen betere locatie kon voorstellen om zijn eigen signature neer te gaan zetten. Een met een historische moestuin bovendien waar volop kruiden, groeten en vruchten groeien die geweldig combineren met de elegante lichte kookstijl die zo typeren is voor Arturo.
Arturo: “Chefs at Parc is een uniek evenement dat eigenlijk op geen andere plek zo goed past als op ons landgoed. Ik kijk er naar uit om zoveel Chefs te mogen begroeten en met ze te kunnen werken. Alle dagen zullen voor zowel onze gasten, maar ook onze teamleden, onvergetelijke ervaringen worden om kennis te delen, vrienden te maken en vooral om te genieten.”
Uw Host Chefs
Tijdens de 2e editie van het International Gourmet Festival Chefs at the Parc, waren onze chefs Jacob Jan Boerma, Arturo Dalhuisen, Ewout Eleveld en Peter Paul van den Breemen de gastheren.