Chefs | Host chef
Peter Paul van den Breemen
Sinds januari 2022 is Peter Paul betrokken bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen en is hij verantwoordelijk voor alle lunches, diners en events in de prachtige zalen in het Hoofdhuis, het Koetshuis en alle buitenlocaties. Ook Peter Paul brengt een grote culinaire kennis en ervaring mee nadat hij gewerkt heeft in de keukens van o.a. Savelberg, Cees Helder, 12 jaar zijn eigen restaurant gehad heeft in Apeldoorn, gevaren heeft en de laatste jaren zich volledig heeft toegelegd op banqueting. Naast Restaurant Voltaire en Bistro LOF heeft Parc Broekhuizen in Peter Paul de ideale Chef gevonden om ook voor alle groepen lunches en diners op culinair niveau te verzorgen.
Peter Paul: “Ik ben onder de indruk van alle Chefs die gaan komen en vind het een eer om samen met Jacob Jan alle Chefs te mogen gaan ontvangen en begeleiden gedurende alle dagen. De verhalen van de vorige editie liegen er niet om dus de lat ligt hoog om ervoor te zorgen dat we ook in 2023 een pracht event gaan neerzetten.”
Uw Host Chefs
Tijdens de 2e editie van het International Gourmet Festival Chefs at the Parc, waren onze chefs Jacob Jan Boerma, Arturo Dalhuisen, Ewout Eleveld en Peter Paul van den Breemen de gastheren.