“Met onze partners hebben wij een meer dan vriendschappelijke band. Juist omdat zij zorgen voor een bijzondere bijdrage in hetgeen wij dagelijks willen bereiken. Het is dan ook een eer om voor CHEFS AT THE PARC samen te kunnen en mogen werken met partners die ons keer op keer weten te verrassen. En die onze prestaties extra waarde geven. Jaar in, jaar uit. We hopen deze samenwerking nog lang te kunnen voortzetten.”

Vanilla Venture
“Vanilla Venture is een vaste waarde in mijn keuken geworden. Ik werk via hen namelijk keer op keer met spannende, nieuwe ingrediënten. Hun energie om steeds nieuwe dingen te ontdekken lijkt  – net als die van mij – nooit verzadigd te raken. En dat maakt de producten van Vanilla Venture vandaag de dag tot een absolute ‘must have’ in de professionele keuken.”

Vanilla Venture at chefs at the park

Verstegen
Veel van onze producten in de keuken zijn dagelijkse kost maar al zo lang ik in dit vak sta, staat er altijd wel een product van Verstegen dicht bij me. Daarom vind ik dat zij met hun unieke specerijen en melanges een meer dan bijzondere plaats in onze keukens verdienen want hun enorme constante kwaliteit draagt ook bij aan die van ons.

verstegen

Hanos
“Al ruim 15 jaar is mijn eerste stop van de dag bij de Hanos. Bij hen koop ik bijna alle kitchen essentials: van verse ingrediënten tot keukenmateriaal. Ik zie dat zij investeren in steeds betere kwaliteit belangrijk vinden. En daar ook naar handelen. Daarom hoop ik dat Hanos nog lang onder Nederlandse vlag, de Nederlandse chefs blijft bedienen.”

Hanos at chefs at the park

Van As
Van As is één van onze unieke visleveranciers in Nederland. Persoonlijk staan ze nog dagelijks alle chefs te woord en proberen ze de maximale kwaliteit te leveren die onze Nederlandse Noordzee hun geeft. Hun drang naar kwaliteit geeft ons de basis van de dag.

Jan van As at chefs at the park

Miele
Miele is niet zo maar een partner. De kwaliteit van Miele raakt ook chefs. Op allerlei manieren laat Miele zien dat er een unieke samenwerking op een natuurlijke basis is. Zij organiseren, niet voor niets, een van de meest bijzondere kookwedstrijden van Nederland (Future Talents).  En dat is een groot compliment voor ons vak.

miele

Caviar House
“In de sterrenkeuken is een product als kaviaar niet weg te denken. En natuurlijk wil je als chef dan alleen de allerbeste kwaliteit je keuken en restaurant binnenhalen. Dat kan met de producten van Caviar House. Ik ervaar ze als bevlogen mensen die er alles aan zullen doen om je te helpen op een zo creatief mogelijke wijze met hun producten te werken.”

caviar-house

Vinites
Chefs zijn verslaafd aan hun vak en aan het werken met mooie producten; zo ook ik! Maar iedere chef weet ook dat het werken met bijzondere wijnen een pre is voor de kwaliteit van de keuken. Kortom Vinites vult dit voor mij, al jaren, op een bijzondere manier in.

Vinetes

‘Swinckels’ Superior Pilsner
Hoe bijzonder is bier eigenlijk? Op die vraag kan ik geen antwoord geven maar weet ik wel dat in alle zaken waarbij ik betrokken ben, het hele team dit graag drinkt en eerlijk gezegd voor die paar bijzondere momenten dat ik bier drink, moet ik ook zeggen dat het echt bij me past en mocht je het nog nooit geproefd hebben, dan kan ik alleen maar zeggen, wacht er niet te lang mee.

Swinkels

Moët & Chandon
“Al meer dan 150 jaar bedient Moët & Chandon wereldwijd de markt met Champagnes van de allermooiste kwaliteit. Een glas wat mijns inziens iedereen een keer in zijn of haar leven geproefd moet hebben. Of liever: meer dan een keer! Zo fantastisch is de smaak. Wat mij betreft start er geen gastronomisch diner zonder een Champagne van dit magnifieke huis.”

Moet&Chandon

Macallan
Niet gauw denk je bij een chef aan whisky maar toch zijn er ook voor mij als chef soms momenten waarbij ook ik me laat verleiden door whisky. Macallan maakt niet zomaar een whisky. Van A tot Z is niet alleen de inhoud van de fles bijzonder maar ook de hele story telling en vooral het landschap waar Macallan gecreëerd wordt, een unieke belevenis. Kortom een zeldzaam mooi verhaal en product.

macallan

Koppert Cress
“Als ik één bedrijf vooruitstrevend mag noemen, dan is het Koppert Cress wel. In een tijd waar nog niemand nadacht over duurzaam kweken, pakten zij het op. Ondertussen zie je hun ‘cressjes’ op en in sterrengerechten over de hele wereld prijken. Niet alleen vanwege de looks… ook de intense smaak is fenomenaal. Ik vind ze het visitekaartje voor onze Nederlandse Gastronomie!”

Koppert Cress at Chefs at the Parc

Big Green Egg
“Sinds de komst van de Big Green Egg – zo’n 10 jaar geleden – heeft het apparaat een vaste plek weten te bemachtigen in tal van keukens over de hele wereld. En terecht! Het biedt toegevoegde waarde. Dat staat buiten kijf. De bijzondere vorm van de Big Green Egg zorgt namelijk daadwerkelijk voor een meerwaarde in smaak. En daar is het chefs (altijd) om te doen.”

Big Green Egg at Chefs at the Parc

Slow Smokers
“Slow Smokers is een jong bedrijf. Toch doen ze in kennis en kunde niet onder voor de ‘oude rotten’ in het vak. Zij verstaan het vak van vuur bedwingen en rook in z’n mooiste vorm tot smaak omtoveren als geen ander. Misschien denken we wel een beetje hetzelfde… zijn we allebei te allen tijde bezig met het neerzetten van een uitzonderlijk (mooi) product.”

Slow Smokers at Chefs at the Parc

Solution Event Partners
Bij de totale beleving van de gast is hetgeen dat we op het bord serveren en de service in het restaurant cruciaal. Een perfecte ontvangst, begeleiding en een persoonlijk afscheid, zijn dé details die daar zonder enige twijfel bij horen. Solution Event Partners zijn hier de experts in en voor ons de partner die dit met veel enthousiasme en een prachtige glimlach waarmaken.

 

Logo Solep (ivan)
Slowsmokers
Big Green Egg at Chefs at the Parc
Koppert Cress at Chefs at the Parc
Jan van As at chefs at the park
Hanos at chefs at the park
Vanilla Venture at chefs at the park
verstegen
Sweet-Creations
miele
Fever Tree
Vinetes
Swinkels
Moet&Chandon
macallan
Logo Solep (ivan)
Remy de Martin
logo-steur
ampco flashlight
Le Nouveau Chef
Lindenhoff
Gosschalk
Delta Horeca
AnforsImperial_Logo
Anthurium Logo
bourgondisch_lifestyle_logo
Bond-en-Smolders-LOGO