Parc Broekhuizen

CHEFS AT THE PARC
op het historische Boutique Hotel Parc Broekhuizen in Leersum

Waar werelden samensmelten…
Bij Boutique Hotel Parc Broekhuizen l Restaurant Voltaire sluit het rijke verleden van het landgoed heel organisch aaneen met alle weelde die een hip boutique hotel zou moeten (kunnen) bieden. De suites en hotelkamers ademen een uitzonderlijke sfeer van luxe, bieden comfort én geven iedere bezoeker tegelijkertijd het gevoel onderdeel te zijn van een wel bijzondere historie.

Om nog maar niet te spreken van de ultramoderne sterrenkeuken – sinds december 2018 is Restaurant Voltaire, wat zich op het landgoed begeeft, in het bezit van een Michelinster – die in perfecte symbiose met het overweldigende natuurgebied weet te werken.

Parc Broekhuizen

Op Parc Broekhuzien komt alles samen!
En één ding is zeker: gastvrijheid staat hier voorop. Of u zich nu bevindt in één van de 22 suites of hotelkamers, Restaurant Voltaire*, één van de vijf salons die zich lenen voor diverse gelegenheden (tot ongeveer 150 gasten) of Het Koetshuis wat zich leent voor evenementen tot 400 gasten.

Juist hierom leent Parc Broekhuizen zich als geen andere plek in Nederland voor een evenement als het internationale gourmet festival CHEFS AT THE PARC. De unieke sfeer die hier te proeven valt en die tegelijkertijd nog dat extra beetje toevoegt aan de toch al ongekende culinaire beleving die de samenkomst van zoveel sterrenchefs weet te creëren.

‘Stay at the Parc …’: Kom dus ook genieten van de luxe, het comfort, de gastvrijheid en laat u verrassen door net iets langer te blijven. Stay at the Parc  – een middag, avond of zelfs tot de volgende ochtend – en u waant zich in een andere wereld!

Meer weten? www.parcbroekhuizen.nl