Eerste Editie | 24 t/m 27 mei 2019
Chefs at the Parc
1 prachtige locatie
4 heerlijke dagen in mei
50+ Michelin Sterren
Als u deze dingen samenvoegt, dan voelt u het al: u bent terechtgekomen in een magische, culinaire wereld. De wereld van een uniek Internationaal Gourmet Festival. Dit Festival heet International Gourmet Festival Chefs at the Parc en vindt plaats in het hart van Nederland, op het prachtige landgoed Parc Broekhuizen in Leersum.
Op ons landgoed streven we dag in dag uit naar culinaire genot en vreugde, die we onze gasten willen bieden door hen onze gerechten en wijnen te laten ontdekken. We zijn dan ook heel blij en trots dat we een International Gourmet Festival morgen organiseren welk een selectie van ’s werelds beste chefs naar ons Parc brengt. Zij creëren gedurende 4 dagen de beste culinaire en maken deel uit van een wereld vol vriendschap, vakmanschap en talent! Dit festival geeft ons het beste van alle werelden en om dit voor u te organiseren op ons landgoed is een ware droom die uitkomt …
Programma International Gourmet Festival Chefs at the Parc 2019
Vrijdag 24 mei 2019 – Opening Dinner
Zaterdag 25 mei 2019 – Back to Nature Dinner
Zondag 26 mei 2019 – Dutch Sunday Delights Lunch
Zondag 26 mei 2019 – Incredible Europe Dinner
Maandag 27 mei 2019 – Dutch Monday Delights Lunch
Maandag 27 mei 2019 – International Kitchen Party
Host Chefs 2019
Bezoekende Chefs 2019
Julien Royer | Restaurant Odette* | Singapore
Jacob Holmström | Gastrologik** | Stockholm, Zweden
Hans Neuner | Restaurant Ocean** | Porches, Algarve, Portugal
Claude Bosi | Restaurant Bibendum** | London, Engeland
Heinz Beck | Restaurant La Pergola*** | Rome, Italie
Dieter Koschina | Villa Joya** | Albufeira, Portugal
Onno Kokmeijer en Arjan Speelman | Ciel Blue** | Amsterdam
Fred Musterd | Restaurant Fred** | Rotterdam
Mike en Jim Cornelissen | Restaurant Rijnzicht* | Doornenburg
Thomas van Santvoort | Restaurant Flicka* | Kerkdriel
Christian Kuchler | Taverne Schaefli** | Wigoltingen, Zwitserland
Jan Hartwig | Restaurant Atelier*** | München, Duitsland
Peter Knogl | Restaurant Cheval Blanc*** | Basel, Zwitserland
Edwin Vinke | De Kromme Watergang** | Hoofdplaat
Dick Middelweert | Restaurant De Treeswijkhoeve** | Nederland
Erik van Loo | Restaurant Parkheuvel** | Nederland
Jarno Egge | Restaurant De Groene Lantaarn** | Nederland
Soenil Bahadoer | Restaurant De Lindehof** | Nederland
Moshik | Restaurant &Moshik** | Nederland
Robin van de Bunt | Restaurant De Leuf* | Nederland
Tim Golsteijn | Restaurant Bougainville* | Nederland
Rolf Fliegauf | Ecco Ascona** | Zwitserland
Tanja Grandits | Stucki Restaurant** | Zwitserland
Georgianna Hiliadaki | Funky Gourmet** | Griekenland
Silvio Nickol | Palais Coburg** | Oostenrijk
Jim Ophorst | Trisara* | Thailand
François Geurds | FG Restaurant** & FG Food Labs* | Nederland