Chefs at the Parc

Chefs at the Parc quote top

1 prachtige locatie
4 heerlijke dagen in mei
50+ Michelin Sterren

Bekijk ons Chefs' Magazine

Programma International Gourmet Festival Chefs at the Parc 2019

Vrijdag 24 mei 2019          –     Opening Dinner

Zaterdag 25 mei 2019      –     Back to Nature Dinner

Zondag 26 mei 2019        –      Dutch Sunday Delights Lunch

Zondag 26 mei 2019        –      Incredible Europe Dinner

Maandag 27 mei 2019     –      Dutch Monday Delights Lunch

Maandag 27 mei 2019     –      International Kitchen Party

Bekijk ons Chefs' Magazine

Bezoekende Chefs 2019

Julien Royer | Restaurant Odette* | Singapore
Jacob Holmström | Gastrologik** | Stockholm, Zweden
Hans Neuner | Restaurant Ocean** | Porches, Algarve, Portugal
Claude Bosi | Restaurant Bibendum** | London, Engeland
Heinz Beck | Restaurant La Pergola*** | Rome, Italie
Dieter Koschina | Villa Joya** | Albufeira, Portugal
Onno Kokmeijer en Arjan Speelman | Ciel Blue** | Amsterdam
Fred Musterd | Restaurant Fred** | Rotterdam
Mike en Jim Cornelissen | Restaurant Rijnzicht* | Doornenburg
Thomas van Santvoort | Restaurant Flicka* | Kerkdriel
Christian Kuchler | Taverne Schaefli** | Wigoltingen, Zwitserland
Jan Hartwig | Restaurant Atelier*** | München, Duitsland
Peter Knogl | Restaurant Cheval Blanc*** | Basel, Zwitserland
Edwin Vinke | De Kromme Watergang** | Hoofdplaat

Dick Middelweert | Restaurant De Treeswijkhoeve** | Nederland
Erik van Loo | Restaurant Parkheuvel** | Nederland
Jarno Egge | Restaurant De Groene Lantaarn** | Nederland
Soenil Bahadoer | Restaurant De Lindehof** | Nederland
Moshik | Restaurant &Moshik** | Nederland
Robin van de Bunt | Restaurant De Leuf* | Nederland
Tim Golsteijn | Restaurant Bougainville* | Nederland
Rolf Fliegauf | Ecco Ascona** | Zwitserland
Tanja Grandits | Stucki Restaurant** | Zwitserland
Georgianna Hiliadaki | Funky Gourmet** | Griekenland
Silvio Nickol | Palais Coburg** | Oostenrijk
Jim Ophorst | Trisara* | Thailand
François Geurds | FG Restaurant** & FG Food Labs* | Nederland