Dutch Monday Delights Lunch

Chefs at the Parc quote top

Op deze laatste dag van CHEFS AT THE PARC stropen we de mouwen op voor een indrukwekkend staaltje kookkunsten van eigen bodem…

Programma

Het is dan ook met plezier dat uw host chefs (en de rest van het team) voor deze unieke lunch hun collega’s voor deze Nederlandse lunch persoonlijk aan u presenteren.

Tijdens deze lunch – die in totaal vijf gangen zal tellen – zullen ook nog eens uitsluitend bijpassende Champagnes uit de kelders van Moët & Chandon worden geschonken. Een unicum, want de flessen uit deze kelders komen niet zomaar op tafel terecht. Dan moeten er wel fantastische bijpassende gerechten worden geserveerd. En dat – geloof ons – is vandaag het geval!

De Champagnes zijn overigens met zorg uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak.

Tijdens deze middag behoort het tot de mogelijkheden een kijkje in de keuken te nemen van de chefs die vandaag speciaal naar Parc Broekhuizen zijn gekomen. Maar mocht het u niet gelukt zijn even met de chefs te praten… Dan kan dat nog altijd tijdens het digestief. Het digestief wordt deze middag geserveerd op een andere, uiterst sfeervolle locatie die zich uitermate goed leent om nog even alle culinaire hoogstandjes van de middag door te nemen.

Chefs voor dit Event

Bezoekende chefs

Dick Middelweert | Restaurant De Treeswijkhoeve** | Waalre
Erik van Loo | Restaurant Parkheuvel** | Rotterdam
Jarno Egge | Restaurant De Groene Lantaarn** | Zuidwolde
Soenil Bahadoer | Restaurant De Lindenhof** | Nuenen
Moshik | Restaurant &Moshik** | Amsterdam
Robin van de Bunt | Restaurant De Leuf* | Ubachsberg
Tim Golsteijn | Restaurant Bougainville* | Amsterdam

Host chefs

Jacob Jan Boerma | Restaurant De Leest *** | Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland
Robert Poel | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland