Deze culinaire dag start met een wel heel bijzondere lunch. Vandaag treden namelijk de allerbeste Nederlandse chefs naar voren om speciaal bij Parc Broekhuizen de sterren van de hemel te koken.
CHEFS AT THE PARC is wat ons betreft namelijk niet af zonder ook te laten zien (en vooral te laten proeven) waarom Nederland culinair steeds meer internationale waardering verdient. Er zijn tal van chefs in ons land te vinden waar we erg trots op mogen zijn. Chefs met een bijzondere filosofie die culinaire hoogstandjes op het bord weten te toveren. Dit zijn chefs waar ook met veel belangstelling vanuit het buitenland wordt gekeken.
Programma
Het is dan ook met trots dat uw host chefs (samen met alle andere teamleden) voor deze unieke lunch – driesterren chef Jacob Jan Boerma en de chefs van Restaurant Voltaire*, Thomas Diepersloot en Robert Poel – hun collega’s voor deze Nederlandse lunch persoonlijk aan u presenteren.
Tijdens deze lunch – die in totaal vijf gangen zal tellen – zullen overigens uitsluitend bijpassende Champagnes uit de kelders van Moët & Chandon worden geschonken. Natuurlijk zijn deze met zorg uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak.
Is het u tijdens de middag nog niet gelukt een kijkje in de keuken te nemen van de chefs? Dan kunt u ze tijdens het afsluitende koffie en thee moment de koksbuis van het lijf vragen! Na de lunch sluiten zij namelijk aan om nog even alle culinaire hoogstandjes met u door te nemen. En gezellig te praten.
Chefs voor dit event
Bezoekende chefs
Onno Kokmeijer | Ciel Blue** | Amsterdam
Fred Musterd | Restaurant Fred** | Rotterdam
François Geurds | FG Restaurant** & FG Food Labs* | Rotterdam
Jim en Mike Cornelissen | Restaurant Rijnzicht* | Doornenburg
Thomas Santvoort | Restaurant Flicka* | Kerkdriel
Host chefs
Jacob Jan Boerma | Restaurant De Leest *** | Vaassen
Thomas Diepersloot | Restaurant Voltaire* | Leersum
Robert Poel | Restaurant Voltaire* | Leersum