Op deze avond proeft u een selectie unieke Chefs uit Europa op Parc Broekhuizen.
En dat is nogal wat! De afgelopen jaren hebben tal van Europese en Nederlandse chefs hun naam namelijk nog steviger weten te vestigen, zijn hun culinaire filosofieën nog meer uitgekristalliseerd en nog beter op het bord terecht gekomen. Dat bewijzen de sterren die aan deze chefs zijn toegewezen wel.
Programma
Na maandenlange voorbereidingen, waar alle teamleden van Parc Broekhuizen met veel passie bij betrokken waren, kunnen we niet wachten om deze avond samen met deze bijzondere chefs aan de slag te mogen gaan en met hen een geweldige avond voor u te verzorgen.
Uw host chefs s voor de avond presenteren dan ook met gepaste trots de chefs die er volgens hen op Europees gebied echt toe doen. Chefs die ze zelf al jaren volgen. En die in de loop van de tijd vrienden zijn geworden.
Tijdens dit Europese diner – wat in totaal zeven gangen zal tellen – zullen unieke wijnen worden geschonken die met zorg zijn uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak. Tijdens het diner behoort het tot de mogelijkheden een kijkje in de keuken te nemen van de chefs die vanavond speciaal zijn overgekomen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke eetervaring meemaakt.
Het digestief wordt deze avond geserveerd op een andere, uiterst sfeervolle locatie die zich uitermate goed leent om nog even alle culinaire hoogstandjes van de avond door te nemen. Natuurlijk sluiten ook de chefs aan om gezellig met u na te praten.
Chefs voor dit event
Bezoekende chefs
Christian Kuchler | Taverne Schaefli** | Wigoltingen, Zwitserland
Jan Hartwig | Restaurant Atelier*** | München, Duitsland
Peter Knogl | Restaurant Cheval Blanc*** | Basel, Zwitserland
Edwin Vinke | Restaurant De Kromme Watergang** | Hoofdplaat
Host chefs
Jacob Jan Boerma | Restaurant De Leest *** | Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland
Robert Poel | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland