
Onze openingsavond is meteen een knaller…
Om de smaakpapillen wakker te schudden, start dit bijzondere openingsdiner met een glas Champagne en amuses die door internationale chefs speciaal voor dit event bedacht en bereid zijn.
Programma
Na maandenlange voorbereidingen, waarbij alle teamleden van Parc Broekhuizen met veel passie bij betrokken waren, kunnen we deze avond niet wachten om u voor de eerste keer welkom te heten.
Onze chefs zullen u uitnodigen mee te gaan naar de dinertafels die met extra aandacht voor deze eerste avond van het internationale gourmet festival CHEFS AT THE PARC in gereedheid zijn gebracht.
Tijdens het diner – wat in totaal zeven gangen zal tellen – zullen bijpassende wijnen worden geschonken die met zorg zijn uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak. Tijdens het diner behoort het tot de mogelijkheden een kijkje in de keuken te nemen van de chefs die vanavond speciaal zijn overgekomen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke eetervaring meemaakt.
Het digestief wordt deze avond geserveerd op een andere, uiterst sfeervolle locatie die zich uitermate goed leent om nog even alle culinaire hoogstandjes van de avond door te nemen. Natuurlijk sluiten ook de chefs aan om gezellig met u na te praten.
Chefs voor dit event
Bezoekende chefs
Julien Royer | Restaurant Odette** | Singapore
Jacob Holmström | Gastrologik** | Stockholm, Zweden
Hans Neuner | Restaurant Ocean** | Porches, Algarve, Portugal
Host chefs
Jacob Jan Boerma | Restaurant De Leest *** | Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland
Robert Poel | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland