Lunch - Celebrate Dutch Sunday Delights

Chefs at the Parc quote top

Deze culinaire dag start met een wel heel bijzondere lunch. Vandaag treden namelijk de allerbeste Nederlandse chefs naar voren om speciaal bij Parc Broekhuizen de sterren van de hemel te koken.

Programma

Het is dan ook met trots dat uw host chefs (samen met alle andere teamleden) voor deze unieke lunch – driesterren chef Jacob Jan Boerma en de chefs van Restaurant Voltaire*, Thomas Diepersloot en Robert Poel – hun collega’s voor deze Nederlandse lunch persoonlijk aan u presenteren.

Tijdens deze lunch – die in totaal vijf gangen zal tellen – zullen overigens uitsluitend bijpassende Champagnes uit de kelders van Moët & Chandon worden geschonken. Natuurlijk zijn deze met zorg uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak.

Is het u tijdens de middag nog niet gelukt een kijkje in de keuken te nemen van de chefs? Dan kunt u ze tijdens het afsluitende koffie en thee moment de koksbuis van het lijf vragen! Na de lunch sluiten zij namelijk aan om nog even alle culinaire hoogstandjes met u door te nemen. En gezellig te praten.

Kosten

5 gangen inclusief amuses en alle dranken: €170,00 per persoon.

De host en visiting chefs van dit event

Visiting chefs

Onno Kokmeijer | Ciel Blue** | Amsterdam, Nederland
Fred Musterd | Restaurant Fred** | Rotterdam, Nederland
François Geurds | FG Restaurant** en FG Food Labs* | Rotterdam, Nederland
Jim en Mike Cornelissen | Restaurant Rijnzicht* | Doornenburg, Nederland
Thomas Santvoort | Restaurant Flicka* | Kerkdriel, Nederland

Host chefs

Jacob Jan Boerma | Restaurant De Leest *** | Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland
Robert Poel | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland