Deze avond stelden 10 nationale en internationale chefs zich voor in een ongedwongen sfeer.
Elke chef kookte vanuit zijn/haar eigen station verspreid over Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. De menukaart was samengesteld als een wandeling langs alle chefs aangevuld met proeverijen van diverse wijnpartners en leveranciers. We sloten deze avond samen af met een afterparty in het koetshuis.
Bezoekende Chefs
- Peter Hagen | Ammolite - The Lighthouse Restaurant** | Rust, Duitsland
- Jesús Sánchez | Cenador de Amós*** | Villaverde de Pontones, Spanje
- Christian Kuchler | Taverne zum Schäfli** | Wigoltingen, Zwitserland
- Rui Silvestre | Vistas Rui Silvestre* | Vila Nova de Cacela, Portugal
- Stefan Heilemann | Widder Restaurant** | Zürich, Zwitserland
- Thijs Vervloet | Colette - De Vijvers** | Averbode, België
- Guido Braeken | Julemont** | Wittem, Nederland
- Andreas Senn | SENNS.Restaurant** | Salzburg, Oostenrijk
- Anton Gschwendtner | Atelier** | München, Duitsland
Uw Host Chefs
Tijdens de 2e editie van het International Gourmet Festival Chefs at the Parc, waren onze chefs Jacob Jan Boerma, Arturo Dalhuisen, Ewout Eleveld en Peter Paul van den Breemen de gastheren.