Tijdens deze gedenkwaardige lunch kwamen enkele van de meest veelbelovende culinaire talenten uit Europa samen in de pure setting van Bistro LOF.
Bistro LOF was met recht dé locatie voor de lunch met toptalenten uit diverse Europese keukens. De bezoekende chefs, ieder op zijn en haar eigen wijze, zijn de talenten voor de toekomst en zijn internationaal nu al zeer gewaardeerd. Onze gasten maakten kennis met hun gerechten en unieke smaken en weten nu wie ze in de toekomst moeten blijven volgen.
Bezoekende Chefs
- Cas Pikaar | Restaurant Pikaar* | Hilvarenbeek, Nederland
- Francesco Sansalone | Cocina Hermanos Torres*** | Barcelona, Spanje
- Magnus B. Carlsen | Alchemist** | Kopenhagen, Denemarken
- Robin van de Bunt | De Leuf* | Ubachsberg, Nederland
- Michael van der Kroft | Tres | Rotterdam, Nederland
- Jet Loos | De Treeswijkhoeve** | Waalre, Nederland
Uw Host Chefs
Tijdens de 2e editie van het International Gourmet Festival Chefs at the Parc, waren onze chefs Jacob Jan Boerma, Arturo Dalhuisen, Ewout Eleveld en Peter Paul van den Breemen de gastheren.