MAANDAG 27 MEI - DINER: THE INTERNATIONAL KITCHEN PARTY

Dit feest, de afsluitende avond van deze 4 dagen, start en verloopt totaal anders dan de andere diners tijdens het internationale gourmet festival CHEFS AT THE PARC… Tijdens deze avond staat u namelijk middenin het culinaire geweld. Na ontvangst met een glas Champagne neemt u een kijkje in de keuken van de chefs. Letterlijk! U staat er middenin. Klaar om culinair te worden meegesleurd?

Het hele team van Parc Broekhuizen heeft in het bijzonder naar deze avond toegeleefd tijdens de lange voorbereidingsperiode van ‘Chefs at the Parc’.

Als u er (stiekem) altijd al van gedroomd hebt om live sterren-gerechten te zien ontstaan, dan is deze laatste festivalavond – de avond van de THE KITCHEN PARTY – iets voor u. Tijdens dit wel heel bijzondere diner koken maar liefst acht internationaal bekende chefs de sterren van de hemel.

U kijkt ze op de vingers en (als u wilt en durft) diep in de ogen. Hun sterren-creaties ontstaan onder uw toeziend oog. Alle zintuigen worden geprikkeld. Want u ruikt die heerlijke geuren van de gerechten die worden bereikt, u ziet het keukenteam liefde in het de gerechten stoppen en proeft daarna meteen het resultaat van hun inspanningen.

De avond zal wederom plaatsvinden onder begeleiding van vele andere culinaire partners om u een scala aan smaken te laten proeven.

Dat is niet alleen heerlijk voor u, geloof ons… ook de chefs genieten hiervan. Want zij zien meteen wat hun creaties met uw smaakpapillen doen. Een ervaring om nooit te vergeten!

De internationaal bekende chefs voor dit speciale avond zijn:

Visiting chefs:

Legend:

Host chefs:

Rolf Fliegauf van Ecco Ascona** St. Moritz, Zwitserland
Tanja Grandits van Stucki Restaurant** Basel, Zwitserland
Georgianna Hiliadaki van Funky Gourmet**  Athene, Griekenland
Christian Kuchler van Taverne Schaefli ** Wigoltingen, Zwitserland
Silvio Nickol van Palais Coburg**, Wenen, Oostenrijk
Jim Ophorst van Trisara*, Phuket, Thailand
Jannes Brevet van Interscaldes***, Kruiningen, Nederland

Eckart Witzigmann

Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

logo Chefs at the Parc Parc broekhuizen

KOSTEN
7 gangen inclusief amuses en alle dranken: €295,00 per persoon

EXTRA’S
Zin om nog even langer ondergedompeld te blijven in de wereld van CHEFS AT THE PARC? Boek dan één van de 22 suites op het landgoed Parc Broekhuizen en blijf overnachten. En geniet ook de dag erna nog even van het speciale CHEFS AT THE PARC roomservice ontbijt.

Voorafgaand aan uw lunch of diner kunt u op zondag en maandag van een hele speciale Remy Martin XO Opulance revealed tasting bijwonen. Deze wordt u aangeboden door Remy Martin. Voor deze exclusieve proeverij zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar van 18.00-18.45  uur. Zie meer info op de home page onder het programma.

Stuur een email naar chefsattheparc@parcbroekhuizen.nl voor reservering of bel 0343-74 58 58.