MAANDAG 27 MEI - LUNCH: CELEBRATE DUTCH MONDAY DELIGHTS

Op deze laatste dag van CHEFS AT THE PARC stropen we de mouwen op voor een indrukwekkend staaltje kookkunsten van eigen bodem…

CHEFS AT THE PARC wil u namelijk laten zien (en vooral laten proeven) dat er tal van chefs in ons land te vinden zijn waar we erg trots op mogen zijn. Chefs met een bijzondere keukenfilosofie die culinaire hoogstandjes op het bord weten te toveren.

Het is dan ook met plezier dat uw host chefs (en de rest van het team) voor deze unieke lunch hun collega’s voor deze Nederlandse lunch persoonlijk aan u presenteren.

Tijdens deze lunch – die in totaal vijf gangen zal tellen – zullen ook nog eens uitsluitend bijpassende Champagnes uit de kelders van Moët & Chandon worden geschonken. Een unicum, want de flessen uit deze kelders komen niet zomaar op tafel terecht. Dan moeten er wel fantastische bijpassende gerechten worden geserveerd. En dat – geloof ons – is vandaag het geval!

De Champagnes zijn overigens met zorg uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak.

Tijdens deze middag behoort het tot de mogelijkheden een kijkje in de keuken te nemen van de chefs die vandaag speciaal naar Parc Broekhuizen zijn gekomen. Maar mocht het u niet gelukt zijn even met de chefs te praten… Dan kan dat nog altijd tijdens het digestief. Het digestief wordt deze middag geserveerd op een andere, uiterst sfeervolle locatie die zich uitermate goed leent om nog even alle culinaire hoogstandjes van de middag door te nemen.

De nationaal bekende chefs die deze middag verantwoordelijk zijn voor een spetterende 5 gangen lunch zijn:

Visiting chefs:

Host chefs:

Dick Middelweert van Restaurant De Treeswijkhoeve** Waalre
Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel** Rotterdam
Jarno Egge van Restaurant De Groene Lantaarn** Zuidwolde
Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindenhof** Nuenen
Moshik van Restaurant &Moshik** Amsterdam
Robin van de Bunt van Restaurant De Leuf* Ubachsberg
Tim Golsteijn van Restaurant Bougainville* Amsterdam 

Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire*, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire*, Leersum, Nederland

logo Chefs at the Parc Parc broekhuizen

KOSTEN
5 gangen inclusief amuses en alle dranken: €170,00 per persoon.

Extra
Voorafgaand aan uw lunch of diner kunt u op zondag en maandag van een hele speciale Remy Martin XO Opulance revealed tasting bijwonen. Deze wordt u aangeboden door Remy Martin. Voor deze exclusieve proeverij zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar van 18.00-18.45  uur. Zie meer info op de home page onder het programma.

Stuur een email naar chefsattheparc@parcbroekhuizen.nl voor reservering of bel 0343-74 58 58.