VRIJDAG 24 MEI - DINER: CREATIVITY AROUND THE WORLD

Onze openingsavond is meteen een knaller…

Om de smaakpapillen wakker te schudden, start dit bijzondere openingsdiner met een glas Champagne en amuses die door internationale chefs speciaal voor dit event bedacht en bereid zijn.

Na maandenlange voorbereidingen, waarbij alle teamleden van Parc Broekhuizen met veel passie bij betrokken waren, kunnen we deze avond niet wachten om u voor de eerste keer welkom te heten:

Onze chefs zullen u uitnodigen mee te gaan naar de dinertafels die met extra aandacht voor deze eerste avond van het internationale gourmet festival CHEFS AT THE PARC in gereedheid zijn gebracht.

Tijdens het diner – wat in totaal zeven gangen zal tellen – zullen bijpassende wijnen worden geschonken die met zorg zijn uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak. Tijdens het diner behoort het tot de mogelijkheden een kijkje in de keuken te nemen van de chefs die vanavond speciaal zijn overgekomen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke eetervaring meemaakt.

Het digestief wordt deze avond geserveerd op een andere, uiterst sfeervolle locatie die zich uitermate goed leent om nog even alle culinaire hoogstandjes van de avond door te nemen. Natuurlijk sluiten ook de chefs aan om gezellig met u na te praten.

Visiting chefs:

Host chefs:

Julien Royer van Restaurant Odette**, Singapore
Jacob Holmström van Gastrologik** Stockholm, Zweden
Hans Neuner van Restaurant Ocean** Porches, Algarve, Portugal

Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

logo Chefs at the Parc Parc broekhuizen

KOSTEN
7 gangen inclusief amuses en alle dranken: €310,00 per persoon

EXTRA’S
Zin om nog even langer ondergedompeld te blijven in de wereld van CHEFS AT THE PARC? Boek dan één van de 22 suites op het landgoed Parc Broekhuizen en blijf overnachten. En geniet ook de dag erna nog even van het speciale CHEFS AT THE PARC roomservice ontbijt.

Stuur een email naar chefsattheparc@parcbroekhuizen.nl voor reservering of bel 0343-74 58 58.