ZATERDAG 25 MEI - DINER: THE NATURAL KITCHEN

Na de openingsavond op vrijdag, is dit een avond om ook niet te missen tijdens het internationale gourmet festival CHEFS AT THE PARC!

Na maandenlange voorbereidingen, waarbij alle teamleden van Parc Broekhuizen met veel passie bij betrokken waren, kunnen we deze avond niet wachten om te beginnen met deze avond die, op een heel eigenzinnige wijze, uniek zal zijn.

De internationale chefs de vandaag achter de kachel staan starten deze bijzondere avond met amuses die u in één hap ‘back to nature’ brengen. De natuur is voor hen namelijk de allergrootste en mooiste inspiratiebron.

En waar beter dan bij Parc Broekhuizen kunnen zij hun door de natuur geïnspireerde gerechten serveren… De natuur is alom vertegenwoordigd op dit prachtige landgoed in het hart van Nederland. Helemaal nu, volop in de lente. Het jaargetijde dat alles tot bloei komt en beter smaakt dan ooit!

Dat weten ook uw hosts voor de avond – driesterren chef Jacob Jan Boerma en de chefs van Restaurant Voltaire*, Thomas Diepersloot en Robert Poel. Ook in hun keukens staat de natuur centraal. En kunt u proeven van wat de natuur om u heen biedt.

De hosts zullen u deze avond naar uw dinertafels begeleiden. En tijdens het diner – wat in totaal zeven gangen zal tellen – is het mogelijk nader kennis te maken met de gerenommeerde chefs die speciaal voor deze avond zijn overgekomen naar CHEFS AT THE PARC. De chefs die overal ter wereld de smaak van de natuur een hoofdrol op het bord geven.

Tijdens het diner zullen er bijpassende wijnen worden geschonken die met zorg zijn uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak.  Na het diner kunnen – onder het genot van een digestief – nog even alle culinaire hoogstandjes van de avond worden doorgenomen. Ook samen met de chefs! Zij sluiten namelijk nog even aan om gezellig met u na te genieten.

De internationaal bekende chefs die deze avond verantwoordelijk zijn voor een spetterend 7 gangen diner zijn:

Visiting chefs:

Host chefs:

Claude Bosi van Restaurant Bibendum** London, Engeland
Heinz Beck van Restaurant La Pergola *** Rome, Italie
Dieter Koschina van Villa Joya** Albufeira, Portugal

Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest *** Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire * Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire * Leersum, Nederland

logo Chefs at the Parc Parc broekhuizen

KOSTEN

7 gangen inclusief amuses en alle dranken: € 295,00 per persoon
Helaas zijn er voor deze avond geen suites en kamers meer beschikbaar.