ZONDAG 26 MEI - DINER: INCREDIBLE EUROPE

Op deze avond proeft u een selectie unieke Chefs uit Europa op Parc Broekhuizen.

En dat is nogal wat! De afgelopen jaren hebben tal van Europese en Nederlandse chefs hun naam namelijk nog steviger weten te vestigen, zijn hun culinaire filosofieën nog meer uitgekristalliseerd en nog beter op het bord terecht gekomen. Dat bewijzen de sterren die aan deze chefs zijn toegewezen wel.

Na maandenlange voorbereidingen, waar alle teamleden van Parc Broekhuizen met veel passie bij betrokken waren, kunnen we niet wachten om deze avond samen met deze bijzondere chefs aan de slag te mogen gaan en met hen een geweldige avond voor u te verzorgen.

Uw host chefs s voor de avond presenteren dan ook met gepaste trots de chefs die er volgens hen op Europees gebied echt toe doen. Chefs die ze zelf al jaren volgen. En die in de loop van de tijd vrienden zijn geworden.

Tijdens dit Europese diner – wat in totaal zeven gangen zal tellen – zullen unieke wijnen worden geschonken die met zorg zijn uitgezocht samen met de Maître van Restaurant Voltaire*, Yvo Kwak. Tijdens het diner behoort het tot de mogelijkheden een kijkje in de keuken te nemen van de chefs die vanavond speciaal zijn overgekomen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke eetervaring meemaakt.

Het digestief wordt deze avond geserveerd op een andere, uiterst sfeervolle locatie die zich uitermate goed leent om nog even alle culinaire hoogstandjes van de avond door te nemen. Natuurlijk sluiten ook de chefs aan om gezellig met u na te praten.

De internationaal bekende chefs die deze avond verantwoordelijk zijn voor een spetterend 7 gangen diner zijn:

Visiting chefs:

Host chefs:

Christian Kuchler van Taverne Schaefli**  Wigoltingen, Zwitserland, amuses
Jan Hartwig van Restaurant Atelier***  München, Duitsland
Peter Knogl van Restaurant Cheval Blanc*** Basel, Zwitserland
Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang **, Hoofdplaat                               

Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

logo Chefs at the Parc Parc broekhuizen

KOSTEN
7 gangen inclusief amuses en alle dranken: €310,00 per persoon

EXTRA’S
Zin om nog even langer ondergedompeld te blijven in de wereld van CHEFS AT THE PARC? Boek dan één van de 22 suites op het landgoed Parc Broekhuizen en blijf overnachten. En geniet ook de dag erna nog even van het speciale CHEFS AT THE PARC roomservice ontbijt.

Voorafgaand aan uw lunch of diner kunt u op zondag en maandag van een hele speciale Remy Martin XO Opulance revealed tasting bijwonen. Deze wordt u aangeboden door Remy Martin. Voor deze exclusieve proeverij zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar van 18.00-18.45  uur. Zie meer info op de home page onder het programma.

Stuur een email naar chefsattheparc@parcbroekhuizen.nl voor reservering of bel 0343-74 58 58.