International Kitchen Party

Chefs at the Parc quote top

Dit feest, de afsluitende avond van deze 4 dagen, start en verloopt totaal anders dan de andere diners tijdens het internationale gourmet festival CHEFS AT THE PARC…

Programma

Het hele team van Parc Broekhuizen heeft in het bijzonder naar deze avond toegeleefd tijdens de lange voorbereidingsperiode van ‘Chefs at the Parc’.

Als u er (stiekem) altijd al van gedroomd hebt om live sterren-gerechten te zien ontstaan, dan is deze laatste festivalavond – de avond van de THE KITCHEN PARTY – iets voor u. Tijdens dit wel heel bijzondere diner koken maar liefst acht internationaal bekende chefs de sterren van de hemel.

U kijkt ze op de vingers en (als u wilt en durft) diep in de ogen. Hun sterren-creaties ontstaan onder uw toeziend oog. Alle zintuigen worden geprikkeld.

Want u ruikt die heerlijke geuren van de gerechten die worden bereikt, u ziet het keukenteam liefde in het de gerechten stoppen en proeft daarna meteen het resultaat van hun inspanningen.

De avond zal wederom plaatsvinden onder begeleiding van vele andere culinaire partners om u een scala aan smaken te laten proeven.

Dat is niet alleen heerlijk voor u, geloof ons… ook de chefs genieten hiervan. Want zij zien meteen wat hun creaties met uw smaakpapillen doen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Chefs voor dit Event

Bezoekende chefs

Rolf Fliegauf | Ecco Ascona** | St. Moritz, Zwitserland
Tanja Grandits | Stucki Restaurant** | Basel, Zwitserland
Georgianna Hiliadaki | Funky Gourmet** | Athene, Griekenland
Christian Kuchler | Taverne Schaefli** | Wigoltingen, Zwitserland
Silvio Nickol | Palais Coburg** | Wenen, Oostenrijk
Jim Ophorst | Trisara* | Phuket, Thailand
Jannes Brevet | Interscaldes*** | Kruiningen, Nederland

Host chefs

Jacob Jan Boerma | Restaurant De Leest *** | Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland
Robert Poel | Restaurant Voltaire* | Leersum, Nederland